xWoW Community
  Thread Closed
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RO] Regulile Serverului
#1
*** xWoW Reguli si Reglementari ***

Este foarte important, inainte de a folosi pentru prima data contul, sa cititi si sa intelegeti urmatoarele reguli.
Incalcarea acestor reguli va avea ca rezultat avertizarea / si sau pedeapsirea.

1. Nu cereti lucruri sau beneficii din partea membrilor din staff. Veti fi pedepsiti.

2. Nu folositi un limbaj vulgar sau neadecvat pe canalele publice, mail sau in mesajele private adresate serverului sau oricarui alt membru. Utilizarea excesiva a limbajului vulgar pe canalele private nu face exceptie de la aceasta regula.

3. Nu va rezolvati disputele personale pe canalele publice ale serverului. Pentru a rezolva o problema cu un player utilizati modalitatea de comunicare privata (whisper).

4.  Este interzisa folosirea oricarui fel de program (hack) sau abuzarea de un bug care sa ofere un avantaj in joc, noi va asiguram ca veti fi prinsi. Va vom lua privilegiul de a juca pe serverul nostru.

5. Daca gasesti un bug care ofera jucatorilor un avantaj te rugam sa-l raportezi imediat pe forum in sectiunea: Bug Tracker

6. Este interzis sa schimbi, sa vinzi sau sa imparti contul personal pentru o perioada lunga sau scurta de timp. Vei primi ban permanent (cont si IP) si ti se va sterge caracterul.

7. Nu intreba un GM cum se folosesc  itemele/questurile/spelurile/talentele etc.
-Verifica www.wowhead.com .
-Verifica www.wowwiki.com pentru o istorie a jocului.

8. Spam-ul (mesaje fara sens, repetarea unui cuvant sau a unei propozitii de mai multe ori pentru a atrage atentia) va avea ca sanctiune o pedeapsa.

9. Nu te adresa unui GM cu "dude", "ba", "man" etc. El lucreaza din greu pentru a crea un mediu cat mai placut. Fi calm si politicos! Netinand seama de aceasta regula vei fi pedepsit foarte aspru.

10. Daca ai fost abuzat, raporteaza pe forum cu ajutorul unui limbaj civilizat si prezinta dovezi bine intemeiate.

11. Intotdeauna asculta ceea ce are de spus un GM. Membrii staffului isi rezerva dreptul de a va suspenda contul pentru o perioada cuprinsa intre 12 si 24 de ore pentru incalcarea acestei regului.

12. Nu deranja membrii stafului pe MSN, YM!, Skype sau whisper cu probleme in joc in timp ce acestia joaca pe caracterele personale.

13. Nu intreba daca ceva a fost reparat. Daca vrei sa afli, poti face acest lucru pe cont propriu, de aceea serverul este educational.

14. Amenintarea staffului sau a jucatorilor este o ofensa si se va pedepsi cu ban.

15. Inainte de a crea un ticket te rugam sa citesti: Cum sa creezi un ticket. Daca ticketul dvs. nu se potriveste ca model, ticketul tau va fi sters fara preaviz.

16. Ai obligatia de a cunoaste regulile. Scuze ca: "Nu am stiut", "Nimeni nu mi-a spus", "Nu am citit", etc. nu sunt acceptate. Te rugam sa le citesti din cand in cand, acestea se pot schimba.

17. Nu folosi cuvinte vulgare pentru a iti denumi caracterele sau companionii. Cel mai probabil acestea vor fi redenumite si suspendate.

18. Nu ordona membrilor din Staff ce sa faca. Aceasta regula include cererea de whisper de pe global. Toate problemele se vor rezolva in joc prin intermediul sistemului de tickete intr-o maniera ordonata.

19. Nu spama "bump" pe fiecare thread care vrei sa fie reparat. Asta nu o sa influenteze cu nimic ordinea in care se repara bugurile pe server. Vei primi 10% warn pentru fiecare "bump" folosit in orice thread. Acest warn poate sa fie si permanent daca GM considera ca este necesar.

20. Este interzisa detinerea/crearea a mai mult de 2 conturi personale. Nerespectarea acestei reguli va duce la inchiderea/stegerea lor fara nici un preaviz.

Sfaturi:

- Evenimentele sunt organizate pentru ca tu sa te distrezi. Nu te plange atunci cand pierzi. E doar un joc!
- Situatiile aparute in PvP nu sunt situatii pe viata si pe moarte. Fii prietenos.
- Nu te plange daca cineva te-a omorat. Daca respectiva persoana incalca o regula te rugam sa faci un screenshot si sa-l raportezi. Tu vei castiga fara a interactiona cu jucatorul in cauza.
- Daca o persoana te agaseaza constant foloseste comanda /ignore.
- Nu incercati sa ajungeti in locuri in care nu aveti voie. (spre exemplu: GM Island)
[Image: signature_naruto_onmyway.png]

True power comes from believing in yourself.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)